Theunissen van Kempen, een begrip in de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Gennep maken vakwerk van dakwerk.

Diensten

Theunissen van Kempen biedt een breed pakket aan diensten. Grofweg kunnen deze in de volgende hoofdgroepen en specialiteiten worden verdeeld:

 • Pannendaken
  Dé specialiteit van Theunissen van Kempen is het leggen van dakpannen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment dakpannen in diverse modellen. De garantie die we geven op een pannendak kan oplopen tot wel 30 jaar! 
 • Kunststof daken
  Kunststof is dé dakbedekking van de toekomst. Wij verzorgen deze kunststof dakbedekking in zowel PVC, EPDM als TPO, geschikt voor zowel platte als hellende daken. Licht in gewicht, duurzaam en milieuvriendelijk is dit een prima alternatief voor de traditionele pannendaken. 
 • Bitumineuze daken
  Wij kunnen bitumineuze producten met verschillende eigenschappen leveren voor ieder dak, in verschillende soorten en in verschillende kleuren. De producten kunnen op platte én hellende daken in een meerlaags dakbedekkingssysteem worden toegepast.
 • Isolatie
  Met een goede isolatie kunt u flink besparen op energie, zeker als de zolder of de aanbouw als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd. Wij helpen u graag met de isolering van zowel platte als hellende daken. Door een dak verkeerd te isoleren kan de dakconstructie gaan rotten. Laat u daarom eerst goed door ons informeren. 
 • Zinken en koperen dakgoten
  Wij vervangen bestaande beugelgoten, inclusief alle voorkomende aansluitingen met het daarboven gelegen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor koper en zink maatwerk ten behoeve van goten, gevelbekleding, dakbedekking, et cetera.
 • Lichtkoepels en dakvensters
  Op alle plekken waar daglicht gewenst of noodzakelijk is, zijn lichtkoepels en dakvensters een ideale oplossing. Bovendien zijn ze erg handig, bijvoorbeeld als doorgang naar een dakterras of als vluchtluik. Wij monteren lichtkoepels en dakvensters in alle soorten en maten, op platte én hellende daken. 
 • Boeiboorden
  Bij het renoveren van daken komen we regelmatig aangetast hout tegen. Wij kunnen veel voorkomende timmerwerkzaamheden, zoals het vervangen van boeiboorden en dakbeschot, meenemen in ons werk. U hoeft er dus geen ander bedrijf voor in te schakelen! 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.