Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.theunissenvankempen.nl Door het bezoek aan www.theunissenvankempen.nl en gebruik van de aangeboden informatie, stemt u in met deze disclaimer.

 

Gebruik van www.theunissenvankempen.nl

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Theunissen van Kempen neemt zorgvuldigheid in acht bij het onderhouden van deze website. Zij staan niet in voor volledigheid en juistheid van de aangeboden informatie.

 

Informatie van derden, producten en diensten

www.theunissenvankempen.nl verwijst met links naar websites van derden. www.theunissenvankempen.nl aanvaart geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van deze websites.

 

Informatie gebruiken

www.theunissenvankempen.nl behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de aangeboden informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze website verder te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van Theunissen van Kempen. U mag informatie van deze website voor eigen persoonlijk gebruik wel afdrukken en/of downloaden.

 

Wijzigingen

Theunissen van Kempen behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen.

 

Privacy statement

Om een eventuele aanvraag voor informatie correct af te handelen, hebben we een aantal persoonsgegevens van u nodig. Wilt u dat deze gegevens niet in ons relatiebestand worden opgenomen dan kunt u dit bij ons melden. www.theunissenvankempen.nl maakt gebruik van Google Analytics.  De opgeslagen gegevens worden uitsluitend gebruikt om www.theunissenvankempen.nl beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.

 

Op de website en deze disclaimer en is het Nederlands recht van toepassing.

 

Colofon

Vormgeving

Bouw

Tekst

Beeld

Begeleiding

Weemen Drukwerk & Communicatie, www.weemen.nl

Weemen Drukwerk & Communicatie, www.weemen.nl

Theunissen van Kempen

Theunissen van Kempen

Mark Hermans Webshepherd

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.