Meer en meer mensen kiezen ook in de gemeente Gennep voor duurzame en milieuvriendelijke energiebronnen.

Bekijk hier een sfeerimpressie van zonnepanelen van Theunissen van Kempen.

 

Zonnepanelen Gennep

Of het nu gaat om Gennep zelf of de dorpen Heijen, Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide. Theunissen van Kempen is geregeld aan de slag met zonnepanelen in jouw buurt. 

Meer en meer mensen kiezen ook in de gemeente Gennep voor duurzame en milieuvriendelijke energiebronnen. Zo zien we steeds vaker zonnepanelen op daken liggen. Als je aandacht hebt voor duurzaamheid kun je ook nadenken over kopen in de regio. Een lokaal bedrijf heeft voordelen op gebied van transport en regionale betrokkenheid.

Theunissen van Kempen is z'n bedrijf. Regionaal betrokken en specialist in het monteren van zonnepanelen. Ons systeem is daarbij een bijzonder systeem. Het levert onder andere meer rendement en is een stuk veiliger dan traditionele systemen. Wat is er verder zo bijzonder aan ons systeem van zonnepanelen?

  • Elk paneel is aangesloten op een eigen optimizer. Een optimizer is een elektronische chip die de geleverde energie uit een paneel maximaliseert. En dit dus doet voor elk afzonderlijk paneel. Als er een paneel uitvalt draait de rest gewoon door.
  • De optimizers en panelen zijn gekoppeld aan een Monitoringsportaal. Dit portaal visualiseert de prestaties van elk afzonderlijk paneel. Je kijkt dus me op je mobiel.
  • Het systeem haalt meer energie uit elk afzonderlijk paneel. Dit kan oplopen tot een extra energieopbrengst van wel 25%! Lekker meegenomen toch?
  • Er is een constante terugkoppeling van de prestaties van elk paneel. 
  • Mogelijkheid tot een automatische of gestuurde volledige uitschakeling van elk paneel afzonderlijk of het gehele systeem, wat een maximale veiligheid garandeert. Belangrijk in geval van bijvoorbeeld Brand of storingen.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.