Terug naar home

Voor nieuwbouw, renovatie en inspectie. Vakwerk voor al uw dakwerk.

Duurzame oplossingen voor warmte, water en cv installaties.

PV panelen tussen de pannen

SolarEdge met AEsthetica

Twee landelijke woningen

beide een verschillende uitstraling

Nieuwe dakkapellen en fraaie overstekken.

compleet geïsoleerd en nieuwe dakpannen

in 1 dag geplaatst in Ven-Zelderheide

Veel extra ruimte na de renovatie van het dak

Nieuwbouw in Oeffelt

blauw gesmoorde Tuile du Nord pannendak

Onze diensten kunnen grofweg in de volgende hoofdgroepen worden verdeeld:
  • Pannen daken. De specialiteit van Theunissen & van Kempen is het leggen van dakpannen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment dakpannen in diverse modellen. De garantie van een pannendak kan oplopen tot 30 jaar.
  • Kunststof daken. De dakbedekking van de toekomst
  • Bitumineuze daken Bitumineuze producten kunnen wij in verschillende soorten (diverse inlagen/eigenschappen) en kleuren leveren voor ieder dak. De door ons gebruikte bitumineuze producten kunnen zowel op platte als op hellende daken in meerlaags dakbedekkingsysteem worden toegepast.
  • Isolatie Een goede isolatie levert een energiebesparing op, zeker wanneer de zolder of aanbouw als leefruimte word gebruikt en verwarmd wordt. Theunissen  van Kempen kan u helpen met de isolering van zowel platte als hellende daken. Door een dak verkeerd te isoleren kan uw dakconstructie gaan rotten. Laat u daarom door ons adviseren.
  • Zinken en koperen dakgoten. Wij vervangen bestaande beugelgoten inclusief alle voorkomende aansluitingen met het daarboven gelegen dak. Ook kunt u bij ons terecht voor koper/zink maatwerk tbv goten, gevelbekleding, dakbedekking etc......
  • Lichtkoepels en Dakvensters Overal waar daglicht nodig is, zijn lichtkoepels en dakvensters de oplossing. Wij monteren lichtkoepels en dakvensters op platte- en hellende daken in alle soorten en maten. Lichtkoepels en dakvensters zijn naast het daglicht ook handig voor bijvoorbeeld de doorgang naar een dakterras of als vluchtluik.
  • Boeiboorden Bij het renoveren van daken kom je ook geregeld aangetast hout tegen. Wij kunnen veel voorkomende timmerwerkzaamheden zoals het vervangen van boeiboorden en dakbeschot meenemen in ons werk. U hoeft hiervoor dus geen ander bedrijf te laten komen.