Terug naar home

Voor nieuwbouw, renovatie en inspectie. Vakwerk voor al uw dakwerk.

Duurzame oplossingen voor warmte, water en cv installaties.

PV panelen tussen de pannen

SolarEdge met AEsthetica

Twee landelijke woningen

beide een verschillende uitstraling

Nieuwe dakkapellen en fraaie overstekken.

compleet geïsoleerd en nieuwe dakpannen

in 1 dag geplaatst in Ven-Zelderheide

Veel extra ruimte na de renovatie van het dak

Nieuwbouw in Oeffelt

blauw gesmoorde Tuile du Nord pannendak

de dakspecialisten

Theunissen van Kempen, een begrip in de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Gennep maken vakwerk van dakwerk.  Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking, dakreparatie, dakisolatie en goten (koper en zink maatwerk).

 

Nieuwbouw

Een dak is niet slechts een overkapping, elk dak is uniek. Perfect in balans met het gebouw waarvoor het gemaakt is. Een vernuftig samenspel derhalve van technieken, materialen én denkwerk, zeker in de nieuwbouw. Degelijk en betrouwbaar, zo is de inzet van Theunissen van Kempen daarbij als beste te kwalificeren: eerlijke offertes op basis van bestek, expertise en creativiteit in het bedenken van alternatieve oplossingen, marktconformiteit t.a.v. prijsstelling en werkend volgens het afspraak-is-afspraak principe in voorbereiding en uitvoering. Want uw planning is tenslotte onze planning! Vele aannemersbedrijven en particulieren kiezen bewust voor duurzaamheid; zowel in de kwaliteit van daken als in de relatie met de klant, zij kiezen voor Theunissen van Kempen. 

 

Garanties & Onderhoud

Theunissen van Kempen geeft 10 jaar garantie op waterdichtheid. Door de hoge eisen die Theunissen van Kempen stelt aan de gebruikte A-kwaliteit materialen en door de hoge mate van vakmanschap bent u verzekerd van een waterdicht dak. Om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen bestaat de mogelijkheid om uw dak door ons te laten onderhouden. Zo bent u zomer en winter goed voorbereid op de invloeden van het weer.