de Dakspecialisten

Bij Theunissen van Kempen, een begrip in de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Gennep, maken we al bijna 40 jaar lang vakwerk van dakwerk. Dakbedekking, dakreparatie, dakisolatie en goten (koper en zink maatwerk): bij ons vindt u alles onder één dak! 

Nieuwbouw

Een dak is meer dan alleen een overkapping. Elk dak is uniek. Perfect in balans met het gebouw waarvoor het gemaakt is. Het is een vernuftig samenspel van technieken, materialen én denkwerk, zeker in de nieuwbouw. Dit alles vraagt om een degelijke en betrouwbare dakspecialist, precies datgene wat we als Theunissen van Kempen voor u willen zijn, bij elk nieuwbouwproject. 

Uw planning is onze planning!

We staan garant voor eerlijke offertes op basis van het bestek. Expertise en creativiteit bij het bedenken van alternatieve oplossingen. Marktconformiteit t.a.v. de prijsstelling. En we werken altijd volgens het principe ‘afspraak is afspraak!’, zowel in het geval van voorbereidende als uitvoerende werkzaamheden. Uw planning is tenslotte onze planning! 

Duurzaamheid

Bij Theunissen van Kempen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zowel wat betreft de kwaliteit van onze daken en onze materialen als in de relatie met onze klanten. Dat is ook de reden dat veel aannemersbedrijven en particulieren bewust voor ons kiezen. 

Garanties & Onderhoud

Bij Theunissen van Kempen kunt u rekenen op 10 jaar garantie op waterdichtheid. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de door ons gebruikte A-kwaliteit materialen. Mede door die kwaliteit en door onze hoge mate van vakmanschap bent u verzekerd van een waterdicht dak. 

Om de levensduur van uw dak verder te verlengen, kunt u het dak door ons laten onderhouden. Zo bent u ’s zomers én ’s winters goed voorbereid op de weersinvloeden. 

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.