Bijzondere zonnepanelen

Theunissen van Kempen al 40 jaar een begrip in de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Gennep, ook voor zonnepanelen!

Meer en meer mensen kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke energiebronnen. Zo zien we steeds vaker zonnepanelen op daken liggen. Theunissen van Kempen is specialist in het monteren van pv-panelen oftewel zonnepanelen. Ons systeem is daarbij een bijzonder systeem. Het levert onder andere meer rendement en is een stuk veiliger dan traditionele systemen. Wat is er verder zo bijzonder aan?

  • Elk paneel is aangesloten op een eigen optimizer. Een optimizer is een elektronische chip die de geleverde energie uit een paneel maximaliseert. En dit dus doet voor elk afzonderlijk paneel.
  • Een omvormer zet de gelijkstroom van de optimizers door naar wisselstroom. 
  • De optimizers en panelen zijn gekoppeld aan een Monitoringsportaal. Dit portaal visualiseert de prestaties van elk afzonderlijk paneel.
  • Het systeem haalt meer energie uit elk afzonderlijk paneel. Dit kan oplopen tot een extra energieopbrengst van wel 25%! 
  • Er is een constante terugkoppeling van de prestaties van elk paneel. 
  • Mogelijkheid tot een automatische of gestuurde volledige uitschakeling van elk paneel afzonderlijk of het gehele systeem, wat een maximale veiligheid garandeert. 

 

Zonne-energie. Maar dan mooi!

Zonne-energie is een logische keuze voor iedereen die bewust wil ontwerpen, bouwen, verwerken en wonen. Duurzaamheid gaat daarbij goed samen met esthetiek, als je kiest voor Wevolt Energiedak zonnepanelen of zonnedakpannen. Combineer het beste van twee werelden: een mooi dak én de voordelen van zonne-energie.

Lees meer over Wevolt Energiedak zonnepanelen of zonnedakpannen

 

Bekijk hier een sfeerimpressie van zonnepanelen van Theunissen van Kempen.

 

Bel ons op 0485 36 10 10 of gebruik onderstaand contactformulier

 

* required fields

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.