Veiligheid

Per definitie zijn alle systemen veilig en vormen geen gevaar voor personen en goederen ECHTER, zolang de zon op de zonnepanelen schijnt staan er hoge DC spanningen op de systemen. PV paneel betekent tenslotte Photo Voltaic wat staat voor omzetten van licht in stroom. Het is een technische benaming voor zonnepanelen. Als er licht is, is er dus stroom. Met name in noodgevallen zoals brand kan dit gevaarlijke situaties opleveren bij traditionele systemen omdat er geen mogelijkheid is deze stroom op het dak af te sluiten.

Bij ons systeem kan dit wel. Als het systeem in zijn geheel is uitgeschakeld wordt het geheel automatisch gedeactiveerd. Dit levert veel veiligere situaties op voor installateurs, onderhoudspersoneel en brandweerlieden. Het systeem voldoet hiermee aan de meest geavanceerde Europese veiligheidsnormen.

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.