Wevolt Energiedaken

Zonne-energie is een logische keuze voor iedereen die bewust wil ontwerpen, bouwen, verwerken en wonen. Duurzaamheid gaat daarbij goed samen met esthetiek, als je kiest voor Wevolt Energiedak zonnepanelen of zonnedakpannen.

 

Zonne energie maar dan mooi!

Combineer het beste van twee werelden: een mooi dak én de voordelen van zonneenergie.

Theunissen van Kempen is door Wienerberger, producent van Wevolt esthetische dakoplossingen met panelen, aangewezen als instalateur voor deze mooie oplossingen. Dus ben je op zoek naar een mooie esthetische duurzame oplossing voor juow dak? Neem dan contact met ons op.

Wevolt X-Roof zonnepanelen

Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. Het resultaat is een mooi, waterdicht, vuur- en windbestendig energiedak met een eigentijdse uitstraling en maximaal rendement. Het systeem wordt aangevuld met verzaagbare paspanelen.

Lees alles over X Roof op de site van Wienerberger

Wevolt X-Tile zonnepanelen

Een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Wevolt X-Tile zonnepanelen heeft een strakke uitstraling. De Wevolt X-Tile zonnepanelen worden naadloos gecombineerd met de keramische Actua 10 EB dakpannen van Wienerberger in dezelfde kleur. Dit resulteert in een zeer rustig dakbeeld, waarin de Wevolt X-Tile zonnepanelen nauwelijks opvallen.

Lees alles over X Tile op de site van Wienerberger

Wevolt Zonnedakpan

Met een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedankpannen combineer je de schoonheid van een karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Zo draag je samen met Wienerberger bij aan een duurzame toekomst. Energiek en karakteristiek.

Lees alles over Wevolt zonnedakpannen op de site van Wienerberger

Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het bezoek gedrag. Daarnaast gebruiken we cookies zodat we je kunnen voorzien van relevante advertenties. Je leest hier meer over in ons privacybeleid.